Skip to content

Projekti Rajonal i Besueshmërisë së Transmisionit Beverly është zëvendësimi i një linje transmetimi elektrik nëntokësor 115 kilovolt në Salem dhe Beverly, Massachusetts. Duke filluar në nënstacionin e ri Waite Street në Salem dhe duke përfunduar në nënstacionin East Beverly të National Grid, kablloja furnizon me energji rrjetin lokal, duke u shërbyer gati 50,000 klientëve elektrikë në Beverly, Essex, Gloucester, Hamilton, Manchester, Rockport dhe Wenham.

I instaluar fillimisht në vitin 1971, kablloja është e vjetëruar dhe ka nevojë për zëvendësim.

News and Updates

GET UPDATES